onsdag 1 augusti 2012

Snabbpass sim och ett glädjande besked.

Igår fick jag ett mail av grymma Ove där han undrade om jag vill hänga med på Öloppet på lördag.
Tyvärr kunde inte hans grymma fru Annelie ställa upp så det fanns en plats över i Team Ove.
Lite tveksam blev jag, men valde ändå att tacka ja. Ove är en betydligt bättre löpare än mig och lite bättre simmare dessutom och jag vill ju inte sänka tempot allt för mycket, men han ska köra Malmö Triathlon på söndag så det kan vara skönt för honom att ta det lite lugnt.

I eftermiddags fick jag besked att det gick bra att byta deltagare i laget så loppet kommer att bli av. Fan vad kul! Det kommer såklart bli ohyggligt jobbigt med tanke på terrängen, men tar man det lugnt och fint så kommer det gå galant. Extra kul att det är premiären av loppet.

Träningsmässigt blev det en kort sim i Sisjön idag. Jag åkte ner till XXL för att se om det fanns någon billig våtdräkt som jag kunde köra i på Öloppet, men det visade sig att de var slut. Sedermera visade det sig att Ove köpt de sista med mig i åtanke. Grym lagkamrat!
Jag körde i alla fall 2st snabbintervaller på 400m med en tid på under 6min och sen körde jag lite teknik. Navigeringen på den första gick hyfsat och på den andra gick det bra. Gött!
Imorgon ska jag testa våtdräkten innan jobbet och prova att simma med skor.

Här är en film om lördagens utmaning:

1 kommentar: