onsdag 15 augusti 2012

Nördvarning

För några veckor sedan åkte jag och Christian upp till Skatås för att spela frisbeegolf. Eller discgolf som det tydligen ska kallas. Ungefär som bangolf/minigolf.

Vi spelade några gånger och skrattade lite åt nördarna som gick runt med en massa olika discar i små töntiga väskor och hade med sig vattenflaskor och handdukar etc.

Men efter att ha spelat några gånger med lånediscar så var vi lite sugna på att utveckla vårt spel då det var jäkligt kul så vi köpte vars ett nybörjarset.

I måndags när vi spelade var det lite blött i gräset så discarna blev lite leriga och vi insåg att det hade varit ganska bra med en handduk.
Idag när vi spelade var det både blött i gräset och ganska varmt och vi insåg att det hade varit skönt att ha med sig en vattenflaska.

Så efter dagens spel när vi satt på caféet så insåg vi att vi definitivt började närma oss nördarna vi skrattade åt de första gångerna. (Bortsett från att vi antagligen är otroligt mycket sämre)
I alla fall så kommer jag att beställa ett set discar till så man kan öva lite bättre och med största sannolikhet blir det en nördig, jäkla väska också...

Men kul är det i alla fall och en lagom avkoppling. Det tar lite drygt en timme att gå en runda och en greenfee kostar 25kr.

Här är utkastet från 18:e hålet idag:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar